Sayfalar

Nothing Hakkında

Sıra Dışı Müzik bloguna kabul edilmemin şerefine ilk yazımı gerçekten sıra dışı bir müzik albümü olan NOTHING hakkında yazmak istedim.

NOTHING ; Farzam Salami ve Serdar Bağtır isimli iki müzisyenin enstrümanlarıyla yaptıkları sohbetin kaydıdır. Bu anlamda albüm demek çok doğru değil, belki sadece keyifli bir sohbet diyebilirsiniz.

Yaptıkları bu çalışmayı i-tunes'tan da satışa sunan ikili DARBUKA ve PİYANO'yu, içine müzikten başka hiç bir şey katmadan harmanlamış ve müzik severlerin beğenisine sunmuştur.

Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi bu adresten edinebilirsiniz...
http://fulyanedinler.blogspot.com/2013/02/nothing.html

Nothing birlikte yaptıkları ilk ve tek çalışma, kayıtlar İstanbul'da yapılmış, albümün basımı piyanist Farzam Salami'nin ülkesi İran'da gerçekleşmiş.

Darbukanın adını duyup, "ben bu albümü bir indireyim de kına gecesinde oynarız" diye aklından geçirenleri uyarmak isterim ki albüm; sanılanın aksine tamamen "jazz" müziğine yakın bir anlayışla yapılmış.

Kısacası albümü, oynamak için değil, otel lobisinde yada uzun yolda araba ile giderken dinleyebilirsiniz, eğer müzik dinlemek sizin için bu tip bir araçsa...

Keyifli dinlemeler diliyorum...
Gözlerinizi kapatın ve kendinizi müziğin içine bırakın...