Sayfalar

Simple Audio


Simple Audio

Peter Murphy'nin müziğe olan tutkusu ile 2008 yılında faaliyetlerine başlayan Simple Audio; yüksek standartlarda ses sistemleri üreterek dijital dünyanın kapılarını herkese açmayı hedefliyor.  

hifi, ses sistemleriMüzikseverlerin hem bugün hem de gelecekte kullanabilecekleri; mümkün olan en kolay kullanıma ve kuruluma sahip olan bir müzik sistemi hayali ile Simple Audio cihazlarını tasarlayan Peter Murphy, stüdyoların ses kalitesine eşdeğer olan cihazlar üretmeye başlar. Alanında uzman olan mühendisleri ile Simple Audio cihazlarını geliştiren, teknolojinin sunduğu yenilikleri uygun fiyatlar ile müzikseverelere sunan marka, dünyada pek çok müzikseverin beğenisini kazanır.  

hifi, ses sistemleriSon derece düşük distorsiyonlu amplifikatör ile en yüksek ses dosyalarını çözebilen, karmaşık mekanizmaları sadece bir küçük kutunun içinde sunmayı başarabilen Simple Audio için; ses dosyalarınızın nerede sakladığınız pek önemli değil. Simple Audio evinizde depoladığınız ses dosyalarınız nerede olursa olsun bulup size en üst kalitede sunabilme kapasitesine sahip.  

Simple Audio cihazları yalnızca kişiye özel değil, ailenizde bulunan tüm bireylerin müzik keyfine yönelik olarak tasarlanmış. Ve evinizin her odasından oldukça kolay şekilde kontrol edilebiliyor.   
hifi, ses sistemleri
Peter Murphy ve Simple Audio ekibi tüm müzikseverlere şöyle diyor: 'Eğer dijital ortamda sakladığınız müzikleriniz varsa, Simple Audio cihazları ile müziklerinizi en iyi şekilde dinleyebilirsiniz.'